AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı tülbent görmek

Kahve falında sarı tülbent görmek

Kahve falında sarı tülbent görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, en pahalı evlerde oturacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine alamet eder.

Kahve falında sarı tülbent gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya özel yaşamınıza zaman ayırın.

Kahve falında sarı tülbent görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başında tülbent olduğunu görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tülbent istemek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına işaret eder.

Kahve falında tülbent oyalamak bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başına beyaz tülbent takmak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında pullu tülbent görmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına delalet eder.

Kahve falında boncuklu tülbent görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında tülbent hediye almak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, ele geçen parada artış olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir