AnaSayfa / Genel / Kahve falında tülbent istemek

Kahve falında tülbent istemek

Kahve falında tülbent istemek iç dünyanızın sakinleşeceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, iyilik ve güzellik bulacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tülbent istemek gördüyseniz:

  • Ani tepkileri olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında tülbent istemek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında renkli tülbent görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor tülbent görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, geniş bir ev satın alacağına delalettir.

Kahve falında başını tülbentle örtmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tülbent yıkamak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında başına tülbent takmak beddua ve ah alacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz oyalı tülbent görmek işinden geri kalacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başında tülbent olduğunu görmek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir