AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel toka görmek

Kahve falında tel toka görmek

Kahve falında tel toka görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına işaret eder.

Kahve falında tel toka gördüyseniz:

  • Problemli bir durum kendi kendine iyileşebilir.

Kahve falında tel toka almak sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işaret eder.

Kahve falında tel toka çalmak art niyetli kişilere uyacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına inanılır.

Kahve falında tel toka toplamak kişinin hedeflediği işi alacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tel toka bulmak durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, masabaşı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında saç tel toka takmak sebep olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tel toka görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tel toka takmak çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah tel toka görmek aile işlerinin başına geçeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir