AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun takım elbise giydiğini görmek

Kahve falında oğlunun takım elbise giydiğini görmek

Kahve falında oğlunun takım elbise giydiğini görmek seyahatlere katılacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, sözleri tutulacağına, yeni planlar yapacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun takım elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmayan bir zemin bulana kadar kendi başınıza hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında oğlunun takım elbise giydiğini görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu takım elbiseli görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının takım elbise giydiğini görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına yorulur.

Kahve falında kadının takım elbise giymek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı takım elbise giymek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında lacivert takım elbise giymek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz takım elbise giymek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında takım elbise giydiğini görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir