AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının takım elbise giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının takım elbise giydiğini görmek

Kahve falında arkadaşının takım elbise giydiğini görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının takım elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işleriyle meşgul olmak yerine, kendiniz için yapmanız gereken şeyler var.

Kahve falında arkadaşının takım elbise giydiğini görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının takım elbise giydiğini görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında sarı takım elbise giymek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz takım elbise giymek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine inanılır.

Kahve falında birinin siyah takım elbise giydiğini görmek aile içinde de bereketin artacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalettir.

Kahve falında yeni takım elbise giydiğini görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında yeni takım elbise giymek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında lacivert takım elbise giymek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir