AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarılı yeşilli yılan görmek

Kahve falında sarılı yeşilli yılan görmek

Kahve falında sarılı yeşilli yılan görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, ailenin büyüyeceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında sarılı yeşilli yılan gördüyseniz:

  • Karışıklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil sarı yılan görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında sarılı yeşilli yılan görmek aileye büyük bir ev alınacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı ve yeşil yılan görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ve sarı yılan görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına alamet eder.

Kahve falında sarı yeşil yılan görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında sarı yılan tarafından ısırılmak kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine alamet eder.

Kahve falında sarı benekli yılan görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında zehirli sarı yılan görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir