AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde sarı yılan görmek

Kahve falında suyun içinde sarı yılan görmek

Kahve falında suyun içinde sarı yılan görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, her geçen gün sorunların artacağına, ruhsal korkularından da arınacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde sarı yılan gördüyseniz:

  • Eşinizden veya sevdiğinizden ya da en çok sevdiğiniz arkadaşınızdan iyi bir yardım alacaksınız.Bu yardım sizin ihtiyacınıza göre şekillenecek.

Kahve falında suyun içinde sarı yılan görmek hobilerine eğileceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde sarı yılan görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına yorulur.

Kahve falında temiz su içinde yılan görmek bunalıma gireceğine, daha büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında su içinde yılanlar görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında su içinde beyaz yılan görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde siyah yılan görmek daha çok çalışılacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su içinde yeşil yılan görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde çok yılan görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir