AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ve sarı yılan görmek

Kahve falında yeşil ve sarı yılan görmek

Kahve falında yeşil ve sarı yılan görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, prestij kazanılacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ve sarı yılan gördüyseniz:

  • Olan bitenin farkına varıp gerekli değişiklikleri yapmanız durumunda hızla geri dönüş almaya başlayacağınızdan şüpheniz olmasın.

Kahve falında sarılı yeşilli yılan görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı ve yeşil yılan görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına inanılır.

Kahve falında sarı yeşil yılan görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, paslı bir çiviye basabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ve sarı yılan görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil sarı yılan görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağa sarılmış yılan görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında yatakta sarı yılan görmek borçların biteceğine, kötü düşmana delalet eder.

Kahve falında sarı yılan görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir