AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kusmak

Kahve falında sarı kusmak

Kahve falında sarı kusmak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, kolay yollardan kazanacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında sarı kusmak gördüyseniz:

  • Ya da bazı ödemeler, krediler veya vergiler türünde konular sizi sıkıştırabilir.

Kahve falında sarı kusmak amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı renk kusmak ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, bolluğun ve bereketin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı renkte kusmak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine inanılır.

Kahve falında sarı su kusmak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, tatsız durumların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında metal kusmak insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında pilav kusmak para sıkıntısından kurtulacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kusmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sarhoş olup kusmak bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir