AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı şal görmek

Kahve falında sarı şal görmek

Kahve falında sarı şal görmek kariyerinin yükseleceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı şal gördüyseniz:

  • Bazılarımızda kimlik bunalımlarına neden olabilir.

Kahve falında sarı şal görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine yorulur.

Kahve falında mor şal takmak hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah şal takmak sevgi ve barış ortamının kurulacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şal görmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dantel şal görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, hastalığının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şal eşarp görmek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında turuncu renk şal görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine alamet eder.

Kahve falında başına siyah şal takmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir