AnaSayfa / Genel / Kahve falında şal görmek

Kahve falında şal görmek

Kahve falında şal görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalettir.

Kahve falında şal gördüyseniz:

  • Geçmişin geride kalması gerekiyor.

Kahve falında siyah şal takmak yatırımların heba olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz şal örmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında siyah şal bağlamak yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi şal almak musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi şal bağlamak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şal hediye almak yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında boynunda şal görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına alamet eder.

Kahve falında gri şal görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, umutlarının yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir