AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı sabun görmek

Kahve falında sarı sabun görmek

Kahve falında sarı sabun görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine delalet eder.

Kahve falında sarı sabun gördüyseniz:

  • Gizli kalmış konular aydınlanabilir, araştırdığınız olaylar veya kişiler varsa sonunda aradığınız bilgiler açığa çıkabilir.

Kahve falında sarı sabun görmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lavanta sabunu görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil sıvı sabun görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında sabun kalıpları görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah sabun görmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında sabun parçaları görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına işarettir.

Kahve falında yeşil kalıp sabun görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne sabun sürmek isteklerinin gerçekleşeceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir