AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kalıp sabun görmek

Kahve falında yeşil kalıp sabun görmek

Kahve falında yeşil kalıp sabun görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kalıp sabun gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik daha farklı beklentiler içine girmeniz mümkün.

Kahve falında yeşil kalıp sabun görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında bir kalıp sabun görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında sabun kalıpları görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalıp sabunu görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kalıp sabun görmek kısa süre içinde engelleneceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına yorulur.

Kahve falında beyaz sabun kalıbı görmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalıp sabun görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sabun kalıbı görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir