AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç üstünde olmak

Kahve falında ağaç üstünde olmak

Kahve falında ağaç üstünde olmak bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, korkularını yeneceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yanlış bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaç üstünde olmak gördüyseniz:

  • Taleplerinizi açıkça dile getirerek yolunuzda ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

Kahve falında ağaçların üstünde uçmak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçların üstünden uçmak planların boşa gideceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağacın üstünde kar görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, nimet ve berekete ereceğine alamet eder.

Kahve falında ağaç üstünde yılan görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında ağaç üstünde kar görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına alamet eder.

Kahve falında kendini ağacın üstünde görmek hastalıklarının düzeleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç üstünde uçmak rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine yorulur.

Kahve falında ağacın üstünde olmak ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir