AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renk giymek

Kahve falında sarı renk giymek

Kahve falında sarı renk giymek sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine delalet eder.

Kahve falında sarı renk giymek gördüyseniz:

  • Söylemek istediğim şeyleri tesadüfler sonrası daha iyi anlayacaksınız.

Kahve falında sarı renk gömlek giymek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, duygularının karşılık göreceğine yorulur.

Kahve falında sarı renk çorap giymek mutluluğunun da artacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renk pantolon giymek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, ele geçen kazancın artacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı renkte elbise giymek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı renk ayakkabı giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sarı renkli ayakkabı giymek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı renk giymek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı renk elbise giymek evlerin ayrılacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir