AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renk çorap giymek

Kahve falında sarı renk çorap giymek

Kahve falında sarı renk çorap giymek büyük manevi zararlar yaşanacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, zorlukları aşacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı renk çorap giymek gördüyseniz:

  • Her tür iletişim problemine açık bir süreçtesiniz.

Kahve falında sarı renk çorap giymek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, işlerinin de rast gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renkli çorap görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, içine fesat düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı renk çorap görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında farklı renk çorap giymek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı çorap giymek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, büyük başarılara kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında sarı renkli ayakkabı giymek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı renk kazak giymek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renk giymek yenileceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir