AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renk bluz görmek

Kahve falında sarı renk bluz görmek

Kahve falında sarı renk bluz görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, kazancını iki kat arttıracağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı renk bluz gördüyseniz:

  • Doğru strateji kurmalısınız.

Kahve falında sarı renk bluz görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya tabir olunur.

Kahve falında mavi renk bluz giymek parasının her geçen gün artacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk bluz görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, başarılı ve kazançlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı bluz giymek bilmediği duyguları tadacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında bluz hediye almak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah bluz giymek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, bazı konularda konuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında etek bluz görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, kötü yönde hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında parlak bluz görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir