AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk bluz görmek

Kahve falında mavi renk bluz görmek

Kahve falında mavi renk bluz görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, zorluğa düşeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında mavi renk bluz gördüyseniz:

  • Yardım teklifleriniz takdirle karşılanıyor.

Kahve falında mavi renk bluz giymek daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, işlerin çok büyümeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renk bluz görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi bluz giymek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına delalettir.

Kahve falında sarı renk bluz görmek bazı radikal kararlar alınacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Kahve falında yırtık bluz görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında gri bluz giymek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine delalettir.

Kahve falında siyah bluz giymek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, kafasını toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bluz denemek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir