AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı mektup görmek

Kahve falında sarı mektup görmek

Kahve falında sarı mektup görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı mektup gördüyseniz:

  • Aldatılmanız veya kötü niyet olmasa da size yanlışlıkla bozuk şeyler satılması ihtimali var.

Kahve falında sarı mektup görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açılmamış mektup görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mektup okumak günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, yeni bir eve sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında asker mektubu almak kara kara düşünür olacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığı birinden mektup almak ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalet eder.

Kahve falında birine mektup yazmak gönül kapılarının açılacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden mektup görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, nefsine yenileceğine inanılır.

Kahve falında birinin mektup verdiğini görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir