AnaSayfa / Genel / Kahve falında mektup okumak

Kahve falında mektup okumak

Kahve falında mektup okumak hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına alamet eder.

Kahve falında mektup okumak gördüyseniz:

  • Kendinizi doğru ifade etmeniz, maddi anlaşmalar veya pazarlıklar konusunda olayları istikrarlı bir çizgiye oturtmanıza yardım edebilir.

Kahve falında başkasının mektubunu okumak çeşitli tartışmalar yaşanacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına delalet eder.

Kahve falında mektup alıp okumak durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşk mektubu okumak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında mektup okumak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliden mektup okumak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işarettir.

Kahve falında birinin mektup okuduğunu görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayrılık mektubu okumak yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında asker mektubu okumak sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir