AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı birinden mektup almak

Kahve falında tanımadığı birinden mektup almak

Kahve falında tanımadığı birinden mektup almak kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, rahatlığa ereceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı birinden mektup almak gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlarda boşboğazlı tutumlarınız, çevrenizdekilerle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

Kahve falında tanımadığın birinden mektup almak sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birinden mektup almak kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında veda mektubu görmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında askerden mektup almak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında açılmamış mektup görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaştan mektup almak anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında mektup almak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil mektup görmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir