AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk takımını değiştirmek

Kahve falında koltuk takımını değiştirmek

Kahve falında koltuk takımını değiştirmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk takımını değiştirmek gördüyseniz:

  • Katılımınızın neye fayda sağlayacağını öğrenmeden, maddi ya da manevi veya fikir bazında yardımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında koltuk takımını değiştirmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında yeni koltuk takımı almak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında mavi koltuk takımı görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuk takımı almak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında koltuk takımı aldığını görmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, bereket ve zenginlik bulacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı koltuk takımı görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalettir.

Kahve falında yeni koltuk takımı görmek rızkının artacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında koltuk takımları görmek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir