AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı koltuk görmek

Kahve falında sarı koltuk görmek

Kahve falında sarı koltuk görmek dinde bilginleşeceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, zenginliğe sahip olacağına, malını ve canını riske edeceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında sarı koltuk gördüyseniz:

  • Size ekstra sorumluluklar veya size ait olmayan yükler yüklemeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında sarı koltuk görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Kahve falında sarı renk koltuk görmek görgülü ve kültürlü olacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında sarı koltuk takımı görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine rivayet eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarını almak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işarettir.

Kahve falında koltuk altında çıban görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında koltuk mobilya görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında koltuk hediye etmek yeni işlere girişileceğine, aksiliklerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında arka koltuktan araba kullanmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir