AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün ip yumağı görmek

Kahve falında yün ip yumağı görmek

Kahve falında yün ip yumağı görmek şan şöhret kazanacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yün ip yumağı gördüyseniz:

  • O zaman çıkarlarınızı gözleyin.

Kahve falında yün ip yumağı görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, zahmete ve derde düşeceğine inanılır.

Kahve falında yün yumak hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yün yumağı görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına tabir olunur.

Kahve falında yün yumakları görmek falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında ipi yumak yapmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında ip yumakları görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında renkli yumak ip görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ip yumağı satın almak canının sıkılacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir