AnaSayfa / Genel / Kahve falında örgü ipi yumağı görmek

Kahve falında örgü ipi yumağı görmek

Kahve falında örgü ipi yumağı görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, bol muhabbette olacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, daha çok dünya malı edineceğine, işten yana şansının açık olacağına yorulur.

Kahve falında örgü ipi yumağı gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden şeyler varsa, bunu yüksek sesle dile getirebilir ya da bitirilmesi gereken işleri tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında örgü ipi yumağı görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına işarettir.

Kahve falında örgü yumağı görmek iyi geçiminin biteceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında örgü yumakları görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalettir.

Kahve falında beyaz ip yumağı görmek hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli ip yumağı görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yün ip yumağı görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli yumak ip görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine inanılır.

Kahve falında mavi ip yumağı görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir