AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı ip almak

Kahve falında sarı ip almak

Kahve falında sarı ip almak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı ip almak gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki olumsuzlukları dikkatle ele alıp gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz.

Kahve falında sarı renkli ip görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında makaraya sarılı ip görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı ip görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına delalet eder.

Kahve falında sarı renk ip görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına işarettir.

Kahve falında sarı ip almak herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı ip yumağı görmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipe sarılmak çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında iple boğulan birini görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir