AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renkli ip görmek

Kahve falında sarı renkli ip görmek

Kahve falında sarı renkli ip görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında sarı renkli ip gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz mükemmel seviyede olabilir.

Kahve falında sarı renk ip görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renkli ip görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına inanılır.

Kahve falında renkli ip görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renkte ip görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, zor durumda bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gri renk ip görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına yorulur.

Kahve falında renkli örgü ipi görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında turuncu renk ip görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli ip görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir