AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renk ip görmek

Kahve falında sarı renk ip görmek

Kahve falında sarı renk ip görmek geleceğine bakacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı renk ip gördüyseniz:

  • Özet olarak çevrenizde olmasını istediğiniz birisi uzun bir zaman için hayatınızdan çekilebilir.

Kahve falında sarı renk ip görmek işsizseniz işe gireceğinize, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına inanılır.

Kahve falında sarı renkli ip görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor renk ip görmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli ip görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı renkte ip görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine yorulur.

Kahve falında renkli ip yumağı görmek iyi haberler alınacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli ip görmek keyfinin yerine geleceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında gri renk ip görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir