AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı hırka görmek

Kahve falında sarı hırka görmek

Kahve falında sarı hırka görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı hırka gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında sarı hırka görmek kazancının bereketleneceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına delalet eder.

Kahve falında sarı hırka giymek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, sıkıntılarına ortak olacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı hırka giydiğini görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına alamet eder.

Kahve falında sökük hırka görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında bebek hırkası görmek hayatının tamamen altüst olacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hırka yıkamak derin bir nefes alacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz hırka giymek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hırka ördüğünü görmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir