AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde sarı kedi görmek

Kahve falında evde sarı kedi görmek

Kahve falında evde sarı kedi görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, başarısının çoğalacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, elindeki imkanların artacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında evde sarı kedi gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek sorunlar hakkında hazırlıklı olmanızda fayda var.

Kahve falında sarı ev kedisi görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine alamet eder.

Kahve falında evde sarı kedi görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında sarı yavru kedi görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına tabir olunur.

Kahve falında büyük sarı kedi görmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında sarı kedi yavrusu görmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yavru sarı kedi görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında sarı kedi öldürmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında sarı beyaz kedi görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir