AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı elma yemek

Kahve falında sarı elma yemek

Kahve falında sarı elma yemek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı elma yemek gördüyseniz:

  • Dış etkenlerden fazlaca etkilenmeniz yüzünden yüzünden ruhsal sağlığınız tehlikeye girebilir.

Kahve falında sarı elma yemek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı ve kırmızı elma görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işarettir.

Kahve falında ağaçta sarı elma görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan sarı elma toplamak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sarı kırmızı elma görmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı elma görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı elma ağacı görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı sarı elma görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir