AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı elma almak

Kahve falında sarı elma almak

Kahve falında sarı elma almak işinde geniş yetkilerle donatılacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına alamet eder.

Kahve falında sarı elma almak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların ya da üzerinde uzlaşılmış konuların üzerinden geçmekte, şartları revize etmekte fayda var.

Kahve falında sarı ve kırmızı elma görmek sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı kırmızı elma görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan sarı elma toplamak elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sarı elma yemek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, duaların kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında sarı elma almak rahatının ve gelirinin artacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta sarı elma görmek geçim derdi çekeceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı elma ağacı görmek arkasından gıybet edeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sarı elma görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir