AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı duvak görmek

Kahve falında sarı duvak görmek

Kahve falında sarı duvak görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, yeni alanlara yöneleceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında sarı duvak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınız suçluları ortaya çıkartarak, suçsuzların özgür kalmasına yardım edebilir.

Kahve falında sarı duvak görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine rivayet eder.

Kahve falında duvak aramak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine delalettir.

Kahve falında gelinlik duvağı görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başa duvak takmak girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında birine duvak takmak bazı zevklerinden geri kalacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvak çıkarmak umutlarının bitmesine sebep olacağına, insanlara yol göstereceğine alamet eder.

Kahve falında duvak takmak kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında kına duvağı görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir