AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kaplı defter görmek

Kahve falında siyah kaplı defter görmek

Kahve falında siyah kaplı defter görmek yüksek tahsil yapacağına, aile hayatında sevinileceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında siyah kaplı defter gördüyseniz:

  • Evinizde veya çevrenizde düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında siyah kaplı defter görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kaplı defter görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil kaplı defter görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kaplı defter görmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında kara kaplı defter görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah defter görmek hastalıklara şifa bulunacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kaplı kuran görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kaplı kitap görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir