AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı çorap giymek

Kahve falında sarı çorap giymek

Kahve falında sarı çorap giymek çok yıpranacağına, işsiz ise işe gireceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı çorap giymek gördüyseniz:

  • Acele ile yanlış kararlar verebilirsiniz.

Kahve falında sarı renk çorap giymek sıkıntılarının günden güne artacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı çorap giymek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına yorulur.

Kahve falında sarı renk çorap görmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı çorap görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında sarı renkli çorap görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz çorap giymek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah ince çorap giymek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir