AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı çorap görmek

Kahve falında sarı çorap görmek

Kahve falında sarı çorap görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı çorap gördüyseniz:

  • Kendinizi affettirmenizi gerektiren durumlar varsa, çok fazla şeyi ortaya dökmek size zarar verebilir.

Kahve falında sarı renk çorap görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı renkli çorap görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında sarı çorap görmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renk çorap giymek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında sarı çorap giymek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, hane içine ay doğacağına delalettir.

Kahve falında bayan çorabı giymek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek çorabı görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin ayağına çorap giydirmek iyiliğe ve güzelliğe, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir