Kahve falında sarı civciv görmek

Kahve falında sarı civciv görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, kırgınlık yaşanacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, sevinçli haberlerin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı civciv gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz yaşamın tadına varmanız için gerekli desteği sağlıyor.

Kahve falında sarı renk civciv görmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sarı civcivler görmek kısmetlerinden olacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı ve siyah civciv görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, kötü günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sarı civciv görmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, kazancının günden güne düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü sarı civciv görmek suç işleyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı civciv sevmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, parasız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta civciv çıktığını görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında civcivin konuştuğunu görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top