AnaSayfa / Genel / Kahve falında civcivin konuştuğunu görmek

Kahve falında civcivin konuştuğunu görmek

Kahve falında civcivin konuştuğunu görmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, zaferlere doymayacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına alamet eder.

Kahve falında civcivin konuştuğunu gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler artıyor.

Kahve falında konuşan civciv görmek hayırlı işlere girileceğine, yaşamının da düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında civcivin konuştuğunu görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kutuda civciv görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında civciv yakalamak yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk ve civcivler görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü civciv görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı civcivler görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına delalet eder.

Kahve falında kara civciv görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir