AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renk civciv görmek

Kahve falında sarı renk civciv görmek

Kahve falında sarı renk civciv görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına delalettir.

Kahve falında sarı renk civciv gördüyseniz:

  • Yaşadığınız karışıklıklar veya stresli durumları kafanızda büyütmeyin.

Kahve falında sarı renk civciv görmek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, mal ve rızkın çoğalmasına inanılır.

Kahve falında renkli civcivler görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli civciv görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, maddi zararının giderileceğine yorulur.

Kahve falında ölü sarı civciv görmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işaret eder.

Kahve falında sarı civcivler görmek rahat bir hayat süreceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı civciv görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında sarı civciv sevmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine işarettir.

Kahve falında sarı ve siyah civciv görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir