Kahve falında sarı ve siyah civciv görmek

Kahve falında sarı ve siyah civciv görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, kalben çok rahat edileceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı ve siyah civciv gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda fedakarlık yapmanız gerekebilir.

Kahve falında sarı ve siyah civciv görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı renk civciv görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü sarı civciv görmek geçecek güzel bir ömre, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı civciv sevmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı civciv görmek yükünün azalacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı civcivler görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah civciv sevmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına alamet eder.

Kahve falında siyah tavuk ve civciv görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top