AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı ayakkabı giymek

Kahve falında sarı ayakkabı giymek

Kahve falında sarı ayakkabı giymek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, sorunların üstüste geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına işaret eder.

Kahve falında sarı ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Dikkatli bir dinleyici olmanız ani hareketler yapmanızı engelleyebilir.

Kahve falında sarı renkli ayakkabı giymek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına yorulur.

Kahve falında sarı ayakkabı giymek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine inanılır.

Kahve falında sarı topuklu ayakkabı giymek duygusallığın ön plana çıkacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında sarı renk ayakkabı giymek başarıları ile konuşulacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı topuklu ayakkabı görmek yüzün güleceğine, sevgi ve hürmet göreceğine delalettir.

Kahve falında altın sarısı ayakkabı görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sarı renk ayakkabı görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında sarı spor ayakkabı görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir