AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın sarısı ayakkabı görmek

Kahve falında altın sarısı ayakkabı görmek

Kahve falında altın sarısı ayakkabı görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine inanılır.

Kahve falında altın sarısı ayakkabı gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz sonlanabilir veya ilişkilerde sonuç elde edilebilir.

Kahve falında altın sarısı ayakkabı görmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı spor ayakkabı görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, derdin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sarı renk ayakkabı görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına inanılır.

Kahve falında sarı renk ayakkabı giymek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı renkli ayakkabı görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine yorulur.

Kahve falında sarı ayakkabı giymek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı ayakkabı kaybetmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine işarettir.

Kahve falında sarı topuklu ayakkabı giymek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir