AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabını çaldırmak

Kahve falında ayakkabını çaldırmak

Kahve falında ayakkabını çaldırmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabını çaldırmak gördüyseniz:

  • Size tavsiyede bulunabilecek kişileri dinlemenizde veya direktifler vermek yerine, önerilerde bulunma yolunu seçmenizde fayda var.

Kahve falında camiden ayakkabı çaldırmak kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında camide ayakkabı çalmak gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabıyı çaldırmak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının tekini çaldırmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına inanılır.

Kahve falında mavi ayakkabı çalmak mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı çaldırdığını görmek halinin iyi olduğuna, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabını çaldırmak ticaretin büyüyeceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ayakkabısını çalmak sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir