AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmanın çöktüğünü görmek

Kahve falında apartmanın çöktüğünü görmek

Kahve falında apartmanın çöktüğünü görmek başarılarının çoğalacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, dünyasının bir anda değişeceğine, alım gücünün artacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yılmayacağına delalet eder.

Kahve falında apartmanın çöktüğünü gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konulara, finansal anlaşmalara ya da elinizde bulunan şeylerin değerini arttırıcı çalışmalara önem vermelisiniz.

Kahve falında yüksek apartmanda olmak kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında apartmana bakmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında uzun apartman görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına delalettir.

Kahve falında apartman katı görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında depremde apartmanın yıkıldığını görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına delalettir.

Kahve falında inşaat apartman görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde apartman görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük apartmanlar görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir