AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoş birini dövmek

Kahve falında sarhoş birini dövmek

Kahve falında sarhoş birini dövmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, şansızlığın kırılacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, iç huzurunun yerinde olacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarhoş birini dövmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konulara hassas yaklaşmalısınız.

Kahve falında sarhoş dövmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına yorulur.

Kahve falında sarhoş adam dövmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sarhoş birini dövmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, hayatının alt üst olacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü sarhoş görmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında sarhoş kadın görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşini sarhoş görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına alamet eder.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmak mutlu olunacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına işarettir.

Kahve falında sarhoştan korkmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir