AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoşla kavga etmek

Kahve falında sarhoşla kavga etmek

Kahve falında sarhoşla kavga etmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarhoşla kavga etmek gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.

Kahve falında sarhoş biriyle kavga etmek dünya malına kavuşulacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında sarhoşla kavga etmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarhoş görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine inanılır.

Kahve falında sarhoş olmamak işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında sarhoş birini dövmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Kahve falında rakı içmek sarhoş olmamak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında sarhoştan korkmak hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına işarettir.

Kahve falında sarhoş baba görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir