AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoş erkek görmek

Kahve falında sarhoş erkek görmek

Kahve falında sarhoş erkek görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında sarhoş erkek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla karşılaşmak veya bağlantı kurmak bazı konulara yaklaşımınızı değiştirebilir veya aklınıza yeni şeyler getirebilir.

Kahve falında sarhoş erkek görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşını sarhoş görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına inanılır.

Kahve falında sarhoş bir erkek görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü birini sarhoş görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına yorulur.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi sarhoş görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşı sarhoş görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir