AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarayda yaşadığını görmek

Kahve falında sarayda yaşadığını görmek

Kahve falında sarayda yaşadığını görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sarayda yaşadığını gördüyseniz:

  • Aşırılıklar veya aşırı tepkiler sorunlara neden olabilir.

Kahve falında sarayda yaşamak böylece kişinin hafifleyeceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarayda yaşadığını görmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına delalettir.

Kahve falında dolmabahçe sarayını görmek mutluluk bulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında ishak paşa sarayını görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında sarayda evlenmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında saray bahçesi görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında kendini sarayda görmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saray gibi bir ev görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir