AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sarayda görmek

Kahve falında kendini sarayda görmek

Kahve falında kendini sarayda görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, hedeflerini tutturacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, bereketin ve verimin olacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında kendini sarayda gördüyseniz:

  • Aksi taktirde müsamahakar tutumlarınızın zararlarını görebilirsiniz.

Kahve falında saray merdiveni görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine inanılır.

Kahve falında uzaktan saray görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ishak paşa sarayını görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına yorulur.

Kahve falında osmanlı sarayı görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir saray görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işarettir.

Kahve falında tarihi saray görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saraydan kaçmak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde saray görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir