AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarayda yaşamak

Kahve falında sarayda yaşamak

Kahve falında sarayda yaşamak refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında sarayda yaşamak gördüyseniz:

  • Aslında profesyonel yaşamınızla ilgili hedeflerinizi veya ailenizle ilgili sorumluluklarınızı yeniden değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında sarayda yaşamak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına delalet eder.

Kahve falında sarayda yaşadığını görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında saray merdiveni görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına delalet eder.

Kahve falında saray görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, işlerini büyüteceğine işarettir.

Kahve falında adalet sarayı görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulur.

Kahve falında çırağan sarayı görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saray gibi bir ev görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ishak paşa sarayını görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir